Palvelut

Taloyhtiöille, isännöitsijöille ja kotitalouksille
Meiltä saat myös putki- ja sähkötyöt! VTT:n myöntämä sertifikaatti takaa, että märkätilojen vesieristys tehdään laadukkaasti ja asianmukaisella tavalla.

korjaus
rakentaminen

Rakenteiden ennallistaminen purkutöiden jälkeen
Kosteusvauriokartoituksen jälkeen puretaan kosteuden vaurioittamat rakenteet riittävältä laajudelta. Usein rakenteita joudutaan kuivattamaan koneellisesti, tämä vaihe voi kestää useamman viikon. Kuivatuksen jälkeen jo poistetut rakenteet korvataan uusilla. Ennallistamme huoneiston takaisin vähintään vahinkotapahtumaa edeltävälle tasolle. Pyrimme myös saamaan kohteet mahdollisimman nopeasti takaisin asumiskäyttöön, kuitenkin huomioiden sen että vesivahinkojen korjauksessa riittävä aika rakenteiden kuivumisille on tärkeää eikä hoppu ole hyväksi. Aina erillistä koneellista kuivutausta ei tarvita. Nämä ovat kuitenkin tapauskohtaisia, riippuen täysin vaurion laaduksta ja kohteesta.
 • Toteuman mukainen laskutus eli tuntiperusteinen
 • Korjausrakennusta sovittaessa asiakkaan on mahdollista valita useamman vaihtoehdon välillä. Yksi vaihtoehdoista on toteuman mukainen laskutus. Kirjaamme kaikki tunnit avoimesti ja asiakas saa halutessaan täsmällisen tuntilistauksen laskutuksen perusteista. Myös materiaalit laskutetaan tässä mallissa sellaisenaan.
 • Materiaalit
 • Panostamme laatuun sekä työnjäljessä että käyttämissämme materiaaleissa. Laadukkaiden materiaalien ja luotettavien työkoneiden ansiosta voimme antaa tekemillemme korjaustöille takuun.
 • Urakka eli avaimet käteen -toteutus
 • Toisena laskutusvaihtoehtona korjausrakentamisessa on avaimet käteen -tyyppinen urakka. Urakoitsija arvioi kohteen ennallistamisen kulut työtuntien, materiaalien jne suhteen. Asiakas tietää ennakkoon mitä urakka tulee hänelle maksamaan.
 • Tarjouslaskenta
 • Kysy meiltä rohkeasti tarjousta vaurioiden purkamisesta ja korjauksesta!

Sauna remontit

Keittiö remontit

Märkätila remontit

 • Maalaustyöt
 • Meillä työskentelee maalaus-, tasoite- ja pintakäsittelyalan konkareita. Pintakäsittelijämme hallitsevat eri tekniikat ja materiaalit erittäin hyvin. Meiltä onnistuu kaikenlaiset tasoite- ja maalaustyöt niin sisällä kuin ulkonakin. Panostamme laadukkaisiin maaleihin ja työvälineisiin, jotka yhdistettynä rautaiseen osaamiseen takaa erinomaisen työnjäljen.
 • Kalusteasennukset
 • Meiltä voi tilata myös kalusteiden kokoamiset ja asennukset. Esimerkiksi eteisen komerot, keittiöt ym. Avaimet käteen -paketissa hoidamme myös putkityöt ja sähköt kuntoot.
 • Kirvesmiehen työt
 • Suur-Helsingin vahinkosaneerauksella työskentelee useampi kokenut kirvesmies. He vastaavat peruskorjausten yhteydessä mm. keittiöiden kasaamisesta, ikkuna- ja ovikorjauksista sekä vaativammista rakenteiden uusimisista. Rautaisen ammattitaidon ja pitkän korjausrakennuskokemuksen ansiosta työnjälki on erinomaista.
 • Putkityöt
 • Suur-Helsingin vahinkosaneerauksn kautta järjestyy perinteiset putkityöt kuluttajille ja taloyhtiöille. Hoidamme mm vahinkosaneerattavien kohteittemme putkitöistä alusta loppun asti. Hoidamme myös pienemmät hommat, kuten astianpesukoneiden asennukset, hanan vaihdot, viemäröintiongelmat jne.
 • Laattatyöt
 • Laatoitustöistä meillä vastaa kokeneet, sertifioudut märkätila-asentajat. Suoritamme sekä vanhojen laattapintojen purkutöitä että uutta laattapintaa. Meiltä sujuu seinäpohjien tarvitsemat muutostyöt, lattiapohjien tasoitukset ja kaatokorjaukset. Vesieristetyöt meillä tekee sertifioidut märkätila-asentajat sertifioiduilla vesieristeillä. Laatoitamme pesutiloja, huonetilojen lattioita, keittiön kaapistovälejä ym.
 • Sähkötyöt
 • Sähkötyöt meille tekee pitkäaikainen yhteistyökumppani Antilon Oy. He tekevät sähköasennuksia yksittäisten pistorasioiden asennuksista koko kiinteistön laajuiseen sähköremonttiin. Myös ilmalämpöpumppujen asennukset.

Lattiasta
Kattoon

Peruskorjaamme ja uudistamme kaikenlaisia kohteita lattaista kattoon ja välillä myös maapohjia ja kattorakenteita myöten.
Märkätilat
Kylphuoneremontit
Toteutamme asiakkaiden toiveesta ja taloyhtiöiden päätöksestä suunniteltuja kylphuoneremontteja eli märkätilasaneerauksia. Huolehdimme, että remontti täyttää märkätilasaneerauksia koskevat määräykset ja velvoitteet. Esimerkiksi vedeneristystöistä vastaavilla on kaikilla voimassa oleva märkätila-asentajan henkilösertifikaatti.
Saunat
Saunatilojen peruskorjaukset
Toteutamme saunaremontit kattopaneeleista lattialaattoihin, mukaanlukien myös lauteet, valaistus, kiukaan asennus jne. Hoidamme asiakkaiden puolesta valmiiksi kaiken, mukaanlukien tarvittavat ilmoitukset taloyhtiölle. Asiakkaan vastuulle jää suunnitteluun osallistuminen, materiaalien valinta ja remontoidusta saunasta nauttiminen.
Keittiöt
Keittiöiden ja kodinhoitotilojen asennukset ja remontit
Keittiöremontit voivat tuntua raskailta projekteilta. Me vastaamme puolestasi vanhan keittiön purusta ja hävittämisestä, lattiatöistä, keittiökalusteiden hankinnasta ja asennuksesta, lattia- ja seinämateriaalien kunnostuksesta sekä tarvittavista putki- ja sähkötöistä. Hoidamme remontin kokonaisvaltaisesti. Asiakkaan tehtäväksi jää suunnitteluun osallistuminen ja materiaalien valitseminen.